Τρόποι Αποστολής

Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 4.00€ 

Στο youdeals.gr κερδίζετε και στα έξοδα αποστολής. Για αγορές από 80€ και πάνω σε λευκά είδη τα μεταφορικά είναι δωρεάν

Η  αποστολή των παραγγελιών γίνεται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει, από Δευτέρα έως Παρασκευή  με την Acs Courier

Το κόστος αποστολής είναι 4.00€ έως 2 κιλά και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή 2,00€
Με την άφιξη της παραγγελιάς σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε SMS στο κινητό σας με τα στοιχειά της παραγγελιάς σας και τα στοιχειά του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας, καθώς και τον αριθμό αποστολής σας όπου θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της σε πραγματικό χρόνο.

‘Όλα τα πακέτα συσκευάζονται και τοποθετούνται με απόλυτη προσοχή και ασφάλεια. Κανένα προϊόν δεν αποστέλλεται χτυπημένο ή σε κατάσταση που προσδίδει υλική ζημιά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε ανοιχτό δέμα, χτυπημένο ή και κατεστραμμένο, παρακαλείσθε να μην το παραλάβετε, διότι η υπαιτιότητα είναι της εταιρίας μεταφοράς, Σε περίπτωση παρόλα αυτά, που γίνει παραλαβή, και διαπιστωθεί οποιαδήποτε υλική ζημία, η ευθύνη είναι καθαρά του πελάτη. ΚΑΜΙΑ ευθύνη δεν φέρει η εταιρεία μας, διότι κανένα προϊόν δεν φεύγει από τις αποθήκες μας πέραν της αρχικής και εργοστασιακής του κατάστασης.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά στης 15:00. 

  • Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο θα το παραλάβετε σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής του, με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές.
  • Εάν το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα το παραλάβετε σε 2-6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας.

Παραδόσεις – Αποστολές δεν γίνονται τις Κυριακές και αργίες. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις Κυριακές και αργίες.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα του youdeals.gr στο info@youdeals.gr ή τηλεφωνικά στο 6997698201.

*Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι η διαθεσιμότητα των προϊόντων αλλάζει
διαρκώς. Κάποια από τα προϊόντα εξαντλούνται, ή σταματάει η διάθεση
τους, χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη από τους διανομείς σε εμάς
ενημέρωση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση ή την μη εκτέλεση
ορισμένων παραγγελιών. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τους πελάτες
τηλεφωνικά ή με email για την πορεία της παραγγελίας του